Mike Attinger
Oprichter & Producer
Dit is Mike, de persoon die met Dance Culture is begonnen. Hij is een gepassioneerde componist, videoproducent en fotograaf met een passie om mensen samen te brengen. Dat is de reden waarom hij begonnen is aan Dance Culture. Mensen samenbrengen met een passie voor dans, muziek en video.
Shawn Turpijn
Creative Director
Soms frustreert het hem, dat talent niet aan komt waaien. Alles wat je wilt bereiken is iets waar je hard voor moet werken. Meestal dwaalt hij af op zoek naar creatieve oplossingen. Van vele markten is hij thuis en daarmee zorgt hij dat jouw inzet bijdraagt aan onze cultuur.
Roel Versantvoort
Technisch assistent
Hij zorgt ervoor dat het team tijdens de video- en fotoshoots snel en strak kan doorwerken. Van het neerzetten van de belichting tot aan het verzorgen van stroom voor de apparatuur; Roel staat altijd klaar. Niet voor niets is hij een zeer gewaardeerd lid van het Dance Culture team.
Daisy Schippers
Promo dancer - Urban
De eerste danseres die zich bij ons team aansloot als promotie danser. Zij is een jonge talentvolle danseres die haar hart gevuld heeft met dans. Ze draagt alle potentie in zich om een groots danseres te worden, terwijl ze al haar liefde en passie in haar dansen stopt. Haar dans brengt de emotie over en verovert je hart. Als je haar ziet dansen, dan wil je met ons mee dansen en deel worden van onze cultuur.
Lieke van den Akker
Promo dancer - Ballet
Je kan wel degelijk zeggen dat Lieke een engelengeduld heeft. Ons productieteam werkt erg veel aan nieuwe film- en fototechnieken; Lieke staat daar altijd perfect model voor. Zij houdt zich bezig met ballet. Sierlijke bewegingen, maar ook sterke sprongen. Het team leerde haar kennen tijdens een door Mike georganiseerd concert waar Lieke een solo danste. En daar is deze samenwerking uit ontstaan.