Dance Culture specialiseert zich in het produceren van hoge kwaliteit video’s en foto’s voor dansers. Onze manier van filmen is gericht op het vastleggen van de beste beleving voor dansers en de kijkers. Vloeiend bewegende camera’s en picture-perfect detail beelden; ons team is erop getraind om de essentie van de dans vast te leggen.

Onze video- en fotodiensten zijn zowel los als op de zogeheten opnamedagen beschikbaar. Meer informatie hierover is op deze website te vinden.

 

Onze missie en visie

“Dansen wordt vaak gezien als een lifestyle alleen voor dansers. Een manier om je eigen leven te organiseren en jouw passie met de wereld te delen. Tegelijk danst iedereen op elk willekeurig moment, zowel in de comfortabele sfeer van je eigen huis, op straat, op een podium, voor een publiek of in besloten kringen. We kennen het allemaal, we kunnen ons erin vinden, we houden ervan en we delen het met liefde. Dans beschrijven als een lifestyle lijkt te kort te doen aan dans. Dansen is iets van ons allemaal, het brengt ons samen in waardering en begrip. Dans is meer als een cultuur, onze dans cultuur.

Dans als een lifestyle omvat vele individuele gevoelens, ervaringen en passie, terwijl dans als een cultuur zoveel meer kan omvatten. Het is een plaats waar mensen samen komen met gelijke normen, waarden en lifestyles. Daar waar mensen op die manier samen komen wordt dans iets tastbaars, als een fundering geeft het betekenis aan een collectief. Hieruit kan een gevoel van thuiskomen gevormd en onderhouden worden. Hier kun jij jouw lifestyle, jouw passie, jouw dans werkelijk verbinden aan iets groots. Deel jouw verhaal, jouw talent, jouw succes, deel in onze cultuur en wij delen jouw verhaal met de wereld.

Het is onze droom om dans te delen met de wereld en een plaats te creëren waar wereld wijd mensen samen komen om te delen in hun passie voor dans. Daar gaat het niet meer over één lifestyle of één individuele droom. Nee, dan is het iets van ons, iets waaraan wij werken, iets dat wij dragen, iets dat wij groot maken. De cultuur van dans gedeeld over de hele wereld, dat willen wij samen met jou graag realiteit maken.”