Wilt u uw leerlingen de mogelijkheid bieden om mooie dansvideo’s en foto’s te laten maken? Dat kan nu heel gemakkelijk met de Dance Culture opnamedagen! Elke dansschool kan één of meerdere opnamedagen boeken. Maar wat houdt een opnamedag in?

Tijdens een zogeheten opnamedag kunnen uw leerlingen zichzelf inschrijven voor een video- en fotoshoot. Ons team komt naar de dansschool en zet in twee verschillende ruimtes de mobiele studio’s (incl. professionele belichting) op. In één ruimte worden de dansvideo’s opgenomen en in de ander wordt de fotoshoot verzorgt. Per item is een leerling maximaal een half uurtje bezig. Er zijn twee leerlingen tegelijkertijd bezig (één wordt gefilmd en de ander gaat op de foto).

De kosten voor een opnamedag bedragen 99 euro* (incl. BTW) per leerling /danser. Hiervoor ontvangt de leerling / danser:

  • Een dansvideo met vloeiend bewegende camerabeelden;
  • 8 bewerkte foto’s (portret & full body).

Ook kan er uiteraard in groepjes (maximaal 9 personen) aan een opnamedag worden deelgenomen. De kosten bedragen dan 49,50 euro per persoon. Hiervoor krijgt men dan de groeps-dansvideo en 8 bewerkte groepsfoto’s. Daarnaast ook 2 bewerkte foto’s per persoon. Aangepaste opnamedagen voor grotere groepen (zoals demoteams) zijn uiteraard ook gewoon mogelijk! Check bijvoorbeeld onderstaande video met meer dan 45 danseressen:

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het boeken van een opnamedag!

Naast de opnamedagen is Dance Culture ook de perfecte partner voor het vastleggen van dansevenementen en eindshows.

* de kosten van 99 euro gelden vanaf 6 leerlingen / aanmeldingen per opnamedag. Bij minder aanmeldingen geldt een prijs van 125 euro per leerling. Uiteraard geldt er een korting bij het boeken van meerdere opnamedagen.